×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/sg2296/public_html/includes/menu.inc).

Tietoa hankkeesta

Satakunnan ammattikorkeakoulun Green Care -tiedonvälityshanke aktivoi yrittäjiä hyödyntämään Green Care -toimintaa liiketoimintansa kehittämisessä.

Hankkeen aikana on tulossa monenlaisia tapahtumia, kuten seminaareja, opintomatkoja ja infoja. Hankkeessa kootaan yhteen Satakunnan Green Care -toimijat ja tehdään tiivistä yhteistyötä maakunnan kehittäjien kanssa. Kokoamme Green Care -toiminnasta kiinnostuneista yrittäjäverkoston. Autamme myös esimerkiksi yritysryhmähankkeiden hakemisessa ja jaamme maakunnan yritysneuvojille tietoa Green Care –toiminnan kriteereistä.

Hanke on alkanut 1.11.2015 ja se jatkuu 30.6.2018 saakka. Alun perin hankkeen piti päättyä 28.2.2018, hanke sai neljän kuukauden jatkoajan.

Hankkeen projektipäällikkönä toimii Jaana Ruoho. Maarika Iijolainen toimii hankkeen tiedottajana ja viestintäasiantuntijana. Sinikka Kyngäs on hankkeen projektisihteeri ja -assistentti.

Hankkeen rahoitus: Satakunnan ELY/ Maaseuturahasto (Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020). Kaikki hankkeen tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Hanke on tiedonvälityshanke ja sen budjetti on noin 153.000 euroa.