×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (rivi 302 tiedostossa /home/sg2296/public_html/sites/all/modules/field_collection/field_collection.entity.inc).

Yrittäjät

Alén Kirsti (tmi) työnohjaus, Satakunta

Työnohjauksen lisäksi palveluihin kuuluvat yksilöllisesti suunniteltuja hiljaisuuden päiviä pienryhmille, tiimeille, yksittäisasiakkaille. Hiljaisuuden päivien tarkoitus on tukea henkistä ja hengellistä hyvinvointia kiireettömyyden ja pysähtymisen avulla. Lepoa ja omaehtoista luontoliikuntaa yksilöllisesti suunniteltuina ajanjaksoina sekä ohjausta hengellisen elämän hoitamiseen retriittien tapaan.

Ali-Unkin lammastila

Eurajoella sijaitseva Ali-Unkin lammastila kasvattaa uhanalaisia ahvenanmaanlampaita. Tilalta voi ostaa karitsanlihaa, lampaantaljoja, vanhanajan villalankoja, lapasia ja sukkia. Ali-Unkin lammastila järjestää myös lasten eläin- ja luontokerhoja, sarvityö-, kasvivärjäys- ja kehruukursseja. Lisäksi Ali-Unkin lammastilalta voi vuokrata kesälampaita.

Arohieku/Onnela

Lankosken Onnela on luonnon keskellä, rauhallisessa kansakoulumiljöössä sijaitseva hyvänolon talo, jossa tarjoillaan monenlaisia hoitoja ja majoitusta. Lankosken kuohuihin on matkaa n. 130 m ja sinne pääsee kätevästi vaikkapa luonnonsuojelualueen poikki luontopolkua pitkin.

DiaPuisto

DiaPuisto on kaikille avoin ympärivuotinen ulkoilualue, joka sijaitsee Länsi-Suomen Diakonialaitoksen alueella. Metsäisessä maastossa on 530 metriä pitkä esteetön ja valaistu reitti. Reitin varrella on runsaasti lyhyin välimatkoin ikäihmisille soveltuvia penkkejä, pihapeli- ja toiminta-alue sekä lisäksi DiaPuistosta löytyy esteetön kota ja puucee. DiaPuisto tarjoaa luonnonläheisen ympäristön ulkoiluun, toiminnallisiin tuokioihin, hiljentymiseen ja erilaisten tempausten järjestämiseen.

Erälampi, Arto Pösö

Erälampi on luonto- ja hyvinvointimatkailuun erikoistunut yritys Satakunnassa. Meillä voit viettää aikaasi rauhallisessa, turvallisessa ja hiljaisessa luonnossa ja yöpyä kivassa saunamökissä metsälammen rannalla tai vaikka oikeassa aidossa parilaavussa, jolloin voit herätä aamuiseen lintukonserttiin tai ihailla tulilla yöpyessäsi upeaa pohjoista tähtitaivasta. Leirikeittiömme on erikoistunut erilaisiin villiriista- ja kala-aterioihin. Teemme myös erilaisia luonto- ja hyvinvointiretkiä sekä tapahtumia kuten kävelyretkiä läheisille vanhoille historiallisille nähtävyyspaikoille.

Goyoga, Johanna Jokinen

Joogaa ja joogan opetusta Porissa ja lähikunnissa sekä retriittejä luonnonkauniissa ympäristöissä Porissa ja ulkomailla.

Green Crew Viherranta, Nanna ja Mika Viherranta

Karhulan tila tarjoaa aidon palan saaristolaiselämää ja se toimii piilopirttinä yöpymismahdollisuuksineen. Ryhmille (tyky, tiimit yms.) tarjotaan hyvän tuulen kesärientoja ja luontohetkiä. Saaristolaismökin tärppeinä ovat rosvopaisti, jääsilakat, sienimetsät, luontopolut, erätaidot, melontaretket, tähtipalju, saarikaraoke, pilkkikisat, kotakahvit ja hiljaisuus. Vihreän hoivan ja voiman paketeissa korostuvat elämyspedagogiikka, kuntoutumisnäkökulmat, toiminnallisuus ja elämänhallinta.

Hevostila Hippiina

Hevostila Hippiina on pehmeiden arvojen pihattotalli, jossa järjestetään ratsastus- ja maastokäsittelytunteja, leirejä ja lyhyempiä kursseja, hevoskoulutusta sekä erilaista ohjelmaa ryhmille. Tarjoamme myös tallipaikkoja täysi- tai puolihoidolla. Arvoihimme kuuluu raudattomuus, väkivallattomuus ja hevosen lajityypillisen käyttäytymisen huomioon ottaminen. Opetamme ja käytämme luonnollista hevostaitoa. Hevosvoimaterapiasta asiakkaamme saavat apua esim. jännittämiseen, stressiin, itsetuntovajeeseen, suhdeongelmiin, keskittymisvaikeuksiin yms.

https://www.facebook.com/HevostilaHippiina/?fref=ts

 

 

 

Hoivakoti Kultarusko, Eura

Kultarusko sijaitsee peltojen keskellä kauniissa ympäristössä Eurassa. Hoivakodissa on puutarha ja toimintatuokioissa hyödynnetään luonnonmateriaaleja. Päivittäisinä vieraina ovat pienet hoivakoirat Roosa ja Helmi jotka ovat valloittaneet paikan asukkaiden ja henkilökunnan sydämissä.

Hopeaharju ja Hopeakoto

Noormarkussa sijaitsevat Hopeaharjun Palvelukoti ja Hopeakoto  tarjoavat  asumispalveluita ikääntyneille ja mielenterveyskuntoutujille. Virikkeellinen ympäröivä luonto, metsä ja puutarha sekä eläimet ovat osana  arkea ja yhdessä tekemistä. Arkeen kuuluu tunnelmallisia hetkiä, rauhallista olemista ja aktiivista seikkailua. Asukkaiden ja omaisten toiveet huomioidaan.

 

http://www.hovikoti.fi/fi-FI/hopeaharju-etusivu

http://www.hovikoti.fi/fi-FI/hopeakoto-etusivu