×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/sg2296/public_html/includes/menu.inc).

Yritysryhmähankkeet

Green Care -tiedonvälityshankkeen tavoitteena on edistää yritysryhmähankkeiden syntymistä

Yritysryhmähanke muodostetaan vähintään kolmesta yrityksestä samalta toimmialalta tai eri toimialoilta. Yritysryhmähankkeissa kehittämistoimenpiteet ovat sekä yritysten yhteisiä että yrityskohtaisia. Toimenpiteet sisältävät aina yritysten välistä yhteistyötä, joka voi olla esimerkiksi jokin koulutuspaketti (yhteinen koulutus kaikille yritysryhmän yrittäjille). 

Yritysryhmähankkeet sopivat erityisen hyvin Green Care -toiminnan kehittämiseen, koska Green Care -toimintaa harjoitetaan monilla eri toimialoilla yhteisen nimittäjän ollessa Green Care. Hankkeissa kehitetään niitä asioita, joille on yrityksissä tarve ja jotka tukevat yritysten tavoitteiden saavuttamista. 

Hankkeen rahoitus jakaantuu tukeen (75%) ja yritysten omaan rahaan (25%). Yritysryhmähankkeeseen osallistuvan yrityksen toiminta voi olla joko päätoimista tai sivutoimista.  Yrityksen talouden on oltava kunnossa.

Yritysryhmähankkeissa hakijana ja hankkeen hallinnoijana tulee olla jokin kehittäjäorganisaatio kuten Satakunnan ammattikorkeakoulu (Green Care -yritysryhmähankkeet Satakunnassa) tai ProAgria Länsi-Suomi (muut toimialat Satakunnan maaseutualueilla). 

Kiinnostuitko?

Kootaan yritysryhmä, tehdään hankesuunnitelma ja laaditaan budjetti: mitä kehittämistarpeita sinun yritykselläsi on?

Laitetaan hankehakemuksen liitteet kuntoon. Liitteiden laatimiseen saat apua Pro Agria Länsi-Suomen yritysneuvojilta, jotka sparraavat liiketoimintasuunnitelman teossa ja antavat vinkkejä kustannusarvion laadintaan Satakunnan alueella. 

SAMK hakee ja hallinnoi Green Care -yritysryhmähankkeita Satakunnan maaseutualueilla.

Hakuaika on jatkuva ja myönteisen päätöksen jälkeen kehittämistoimenpiteet voivat alkaa ☺

Yritysryhmähankkeen valmisteluun tulee varata riittävästi aikaa.

Yhteyshenkilöt

Green Care -yritysryhmähankkeet 

Jaana Ruoho, Satakunnan ammattikorkeakoulu, p. 044-710 3825, jaana.ruoho (at) samk.fi

Muiden toimialojen yritysryhmähankkeet, perustamistuet ja investointituet Satakunnan maaseutualueilla

ProAgria Länsi-Suomi.  

Lähteet ja lisätietoja:

Proagria.fi

Leadersuomi.fi

maaseutu.fi

ely-keskus.fi

Yhteystiedot ProAgria Länsi-Suomi: https://www.proagria.fi/hankkeet/proyritys-yhteistyolla-kilpailukykya-maaseutuyrityksiin-5754